fbpx

Inhuren als spreker

Mensen die mij inspireren zijn kunstenaars, zangers en schrijvers. In hun werk vertellen ze een verhaal. Zij laten mij op een andere manier kijken naar problemen en mogelijkheden. Als schrijfster deel ik graag mijn verhaal en ervaringen, zodat ik je nieuwe inzichten geef. Ongeremd enthousiast word ik als ik mag spreken uit mijn hart. Ik kan blijven praten over het belang van storytelling, creativiteit, dromen najagen of over mijn lange reis om te komen waar ik nu ben.  

Ik heb het talent om anderen te raken met woorden. Dit begon al op de lagere school met het schrijven van kattebelletjes en beterschapskaarten. Nu, komt dit tot uiting in mijn verhalen en teksten. Een verhaal heeft voor mij twee kanten en dat komt dan ook terug in mijn werk. Een lach en een traan. Verwacht geen cliché zinnen, want als schrijfster wil ik niet in een hokje passen. Als schrijfster wil ik groeien en dat kan alleen als je niet in een hokje past. 

Ook jij kunt anderen raken met jouw verhaal. Als schrijfster help ik je op weg. Want, mensen doen zaken met mensen, niet met een logo. Mag ik ook jou inspireren om je droom na te jagen, creatiever te worden of aan de slag te gaan met storytelling? Wil je dat ik kom spreken? Stuur mij dan een mailtje, vul onderstaand formulier in of plan hier direct een telefonische kennismaking en dan neem ik contact met je op. 

Liefs,
Saskia 

 

 

 

Stuur mij een berichtje!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0