fbpx

Teksten die leven – mooie teksten voor iedere gelegenheid

Wat is er leuker dan bij een geboorte, jubileum, huwelijk of zomaar, omdat iemand het verdient een tekst te geven die leeft? Het zijn bijzondere gebeurtenissen die vragen om een tekst die leeft. Ik vertaal jouw gevoelens en gedachten. Teksten die leven wil je bewaren. Je geeft een cadeau aan iemand voor het leven. Hoe ouder, hoe mooier.
111 procent origineel en altijd vanuit het hart.

Ik kan je helpen bij een tekst die leeft. Wil je meer weten of wil je een tekst op maat, laat het mij weten en dan kijken we samen verder. Je kan het formulier hieronder invullen en dan mail ik je terug of plan hier direct een kennismakingscall in, dan bel ik je op het afgesproken moment om al je vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

Mijn werkwijze

1

Kennismaken

Ik kom bij je langs of we spreken elkaar online. Waarom? Ik wil verhalen schrijven die ik wil schrijven. Ik ga voor het beste verhaal. Dit betekent dat ik een klik wil voelen. Alleen dan kan ik een tekst opleveren die past bij jou.

2

Persoonlijke interview

Als schrijfster ben ik iedere dag bezig om de code te kraken. Waarom doe je dit en niet iets anders? Wat zijn jouw passies en wat drijft jou? Door een interview te houden, lukt het mij om de code voor een goede tekst te kraken. Ik filter eruit wat ik kan gebruiken. Daarnaast komt een tekst tot leven door emoties en zintuiglijke beschrijvingen. Een interview is voor mij de perfecte manier om de basis van mijn tekst te schrijven.

3

Sas-stijl

Yes. Dit is het allerleukste gedeelte voor mij. Ik zit achter mijn computer. Alle informatie heb ik opgeschreven. Ik trek mezelf terug en zorg dat niemand mij stoort. Mijn vingers beginnen te tintelen. Het schrijven gaat beginnen. Ook al schrijf ik voor anderen, dan nog zul je de Sas-stijl herkennen, maar wat is dat? Drie woorden omschrijven mijn werk.
Uniek – Vloeiend – Helend

Uniek = Een unieke tekst voor een uniek moment. De tekst kom je niet een tweede keer tegen op Google. Dit komt, omdat ik schrijf vanuit mijn hart.

Vloeiend = Schrappen, herschrijven, weggooien en veranderen. Steeds opnieuw. Een perfecte tekst bestaat niet, maar je mag niet struikelen over de woorden. Een goede tekst heeft ritme en leest vloeiend. Ik hou niet van moeilijke en dure woorden als het niet nodig is.

Helend = Het blijft iets heel bijzonders, maar woorden kunnen helen en kracht geven. In veel van mijn werk zit een boodschap. De tekst zet aan tot nadenken. Het is mijn unieke gave als schrijfster die ik optimaal benut als spreker.

4

Oplevering tekst

Je ontvangt je tekst. Graag hoor ik wat je ervan vindt. Met liefde pas ik jouw wensen nog aan. Daarna mag heel de wereld jouw nieuwe teksten lezen. In overleg is het mogelijk dat ik zelf de tekst voordraag of help met distribueren voor nieuwsbrief, websites of social media.

Alles is bespreekbaar.

Stuur mij een berichtje!

Wil je liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook! Plan hier direct een kennismakingscall in, dan bel ik je op het afgesproken moment om al je vragen te beantwoorden.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0