Sinterklaasboek De magische gouden strik.

Wil jij weten hoe ik het verhaal van de Magische gouden strik bedacht? Lees dan snel verder!

Sinterklaasboek De magische gouden strik

Hoera, Sinterklaas is weer in Roosendaal! Pieten Lilly en Kiki gaan op avontuur in de stad. Dan verliest Lilly ineens haar magische gouden strik. Deze strik kan ze straks omtoveren tot een magische gouden potlood en daarmee tekent ze de mooiste kleurplaten. Maar waar is de gouden strik nu? De Pieten zoeken in alle hoeken en gaten. Lilly en Kiki schakelen hulp in van anderen Pieten. Lukt het nu wel om de strik op tijd te vinden? Het verhaal is voor kinderen vanaf 5 jaar.

Achtergrondinformatie

Lees jij vaker Sinterklaasverhalen? Vast wel! Ik ben dol op Sinterklaasverhalen, maar vaak vind ik ze nogal voorspelbaar. De stoomboot is verdwenen of de pakjes komen niet aan. Het leek me leuk om zelf een Sinterklaasverhaal te schrijven en daarom heb ik contact gezocht met het Sint Nicolaas Comité  in Roosendaal. Gloednieuwe Sinterklaasverhalen die net een beetje anders zijn, want dat is leuk aan schrijven. Je kunt zelf supergrappige verhalen maken. Zomaar op een zondag stuurde ik een maitje en een paar weken later maakte ik kennis met onder andere Monique den Ouden. Zij vonden het een geweldig leuk idee om een Sinterklaasboek uit te geven.

Ik had drie ideeën bedacht en een daarvan was ‘De magische gouden strik’. Ik vond stiekem dit ook de leukste van de drie, omdat er heel veel avontuur in zit. Zelf kom ik uit Roosendaal en ik vind het erg leuk om elementen uit mijn eigen stad te verwerken in het verhaal. Zo gaat het verhaal nog meer leven voor kinderen. En nu na een flinke tijd is het verhaal af en kun je het boek kopen. De illustraties zijn gemaakt door Monique den Ouden. Je kunt het boek direct bestellen.

PS wist je dat dit mijn tweede boek is? Eerder schreef ik ‘Avonturen in Boekenatlas’. Met mijn boeken bezoek ik scholen en gebruik ik ze tijdens mijn lesprogramma’s.

Creatieve groet,
Saskia van den Brand

Winkelmandje0
Er zitten geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0