fbpx

Schrijfster Saskia schrijft verhaal voor verhalenboom.

De komende weken is er van alles te beleven in hartverwarmend Roosendaal. Op de Oude Markt is een metershoge verhalenboom. En bij verhalen denk je aan schrijfster Saskia!

Wat is de verhalenboom?

De ondernemers van de Oude Markt waren enthousiast geworden over de verhalenboom. Eerder heeft deze metershoge kerstboom al op andere plekken in het land gestaan. Dit jaar staat hij in Roosendaal. Juist in deze periode is het heel belangrijk om elkaar positieve verhalen te vertellen. De Verhalenboom zal de komende weken kinderverhalen afspelen. Enkele verhalen zijn geschreven door Roosendalers, waaronder schrijfster Saskia. 

Bezoek de verhalenboom!

Het is zeker de moeite waard om te gaan kijken en luisteren.  Hij staat op de Oude Markt. De verhalen zijn kort. Zo heb ik zelf een verhaal geschreven over Mart en het sokkenmannetje. Mart voelt steeds een kriebeling in zijn sok. Later komt hij erachter dat dit het sokkenmannetje is. Hij leeft in de wasmachine en maakt sokken voor de kabouters, want zij hebben geen sokken. Een hartverwarmend verhaal voor deze periode. Het verhaal duurt slechts zes minuten en is door mijzelf ingesproken in T Muziekhuis. Heb je zin om nu al een verhaal te lezen? Lees dan Sneeuwpret! Geschikt vanaf 9 jaar om zelf te lezen. Wil je weten wat er nog meer te doen is in Roosendaal? Klik hier voor meer tips!

Liefs,

Saskia

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0