fbpx

Ontdek je schrijftalent. Doe mee aan de activiteiten!

Alle aanbieders in cultuur krijgen de mogelijkheid om in gemeente Roosendaal activiteiten aan te bieden. Iedere basisschoolleerling ontvangt een boekje van Sjors Creatief. Door ‘Sjors’ krijgen kinderen de kans om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met activiteiten, zoals creatief schrijven. Wie weet heeft jouw kind schrijftalent!

Dit jaar doe ik als aanbieder voor het eerst mee aan dit concept. Het programma is inmiddels in ruim 120 gemeenten een succes. Via een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem is het kiezen en aanmelden van een activiteit super simpel.

Ontdek je talent

Wat bied ik aan?

Deze zomer kunnen alle kinderen uit groep 6 t/m 8 deelnemen aan Summerfun. Op drie momenten leren kinderen een verhaal te schrijven. Iedere activiteit is los te boeken. Vanaf het najaar is het mogelijk om deel te nemen aan de Schrijfacademie. Een programma voor kinderen tussen de 10 en 12 jaar oud. Gedurende 9 weken gaan we iedere week werken aan een nieuw verhaal. Het boekje van Sjors Creatief wordt pas uitgegeven in september.
In het voorjaar start een tweede groep. Via Sjors Creatief of via mijn website kun je je daarvoor alvast inschrijven.

Doe je mee?
Een kans om niet te missen! Via de website kunnen de kinderen zich inschrijven voor activiteiten. 
p.s. via de onderstaande QR codes kom je direct bij mijn aanbod uit.

Liefs,
Saskia

 

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0