Nieuw! Kaartenlijn Zonnepost.

Yes! Ik vind het zo leuk om met je te delen dat mijn eigen kaartenlijn een feit is.

Ik ben dol op kaarten schrijven, maar kon vaak in de winkel niet de kaart vinden die ik zocht. En daarom besloot ik zelf mijn eigen kaartenlijn te maken, namelijk Zonnepost.

Wat is Zonnepost?

Zoals je misschien weet schrijf ik al mijn verhalen met de hand. Ook kinderen leer ik om verhalen te schrijven met pen en papier. Als ik scholen bezoek dan valt mij op dat veel kinderen te weinig zelfvertrouwen hebben. Dit was de basis om Zonnepost te ontwikkelen, want de zon schijnt namelijk altijd. Ook als jij dikke donkere wolken ziet. Ik wilde kaarten ontwikkelen die een mooi plekje krijgen in je hart. Een kaart die je kracht, steun en liefde geeft.

Stuur een warme zonnestraal

Ik hoop met mijn Zonnepost een beweging in gang te zetten, waarbij we elkaar warme zonnestralen sturen. Geef een kind of volwassene kracht en licht via een kaart. Als we dat allemaal doen dan wordt de wereld een stukje mooier.
De tekst heb ik zelf bedacht, maar voor het ontwerp heb ik Kim de Jong gevraagd. Ze heeft ook mijn boek Avonturen in Boekenatlas geillustreerd.  Ik kan met haar lezen en schrijven. Ze tekent precies, zoals ik het bedoel. Je kunt zowel losse kaarten als een zonnepakket bestellen om bijvoorbeeld te sturen op een verjaardag.

Het allermooiste cadeau is om iemand blij te maken. Er is altijd wel een goede reden om iemand zonnepost te sturen.

Liefs,
Saskia

Winkelmandje0
Er zitten geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0