Kinderboekenweek 2021 – Schrijfster Saskia in de klas

De kinderboekenweek komt er weer aan! Vanaf woensdag 6 oktober start de grootste leesbevorderingscampagne van Nederland. Dit jaar is het thema Worden wat je wil. Een geweldig thema, omdat kinderen kennis kunnen maken met het beroep van kinderboekenschrijfster. Schrijfster Saskia komt graag langs om alles te vertellen over haar geweldige beroep. Boek haar nu!

Schoolbezoeken
Op dit moment ben ik al geboekt door een paar scholen, maar er zijn altijd mogelijkheden om fysiek of digitaal langs te komen. Boek snel, want het gaat razendsnel! 

Ik vind het ontzettend belangrijk om kinderen te vertellen dat ze alles kunnen worden. Zelf geloofde ik niet dat ik ooit schrijfster kon worden. Het kwam niet in me op. Leer vooral iets waar later vraag naar is. Dat kreeg ik vaak te horen, maar het allerbelangrijkste is dat je met plezier naar je werk gaat. Ik haal zoveel vreugde uit schrijven. Met liefde deel ik mijn passie met kinderen. Ik wil tieners niet belemmeren, maar juist stimuleren. Alles is mogelijk en dat vertel ik dan ook tijdens een schoolbezoek. En ja, je kunt ook je geld verdienen met fantasie verhalen schrijven.

Boek nu schrijfster Saskia voor de kinderboekenweek!

Liefs,

Saskia

 

 

Winkelmandje0
Er zitten geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0