Het verhaal achter mijn logo

Elk bedrijf heeft een logo. We kennen allemaal het logo met de blauwe krakeling of het beeldmerk van de Nederlandse Spoorwegen. Van veel bedrijven kennen we het logo wel, maar het verhaal erachter niet. Uiteraard heb ik zelf ook een logo. In deze blog vertel ik jullie meer over het ontstaan van mijn beeldmerk.

Hoe is mijn logo ontstaan?
Als schrijfster ben ik hele dagen bezig met taal. In mijn werk typ ik de verhalen uit op de laptop, omdat dit makkelijker en sneller is. Alle verhalen komen in de basis tot stand door middel van pen en papier. Ik bedenk de eigenschappen van personages en het plot door met een pen alles op te schrijven. Pas als de basis staat, begin ik te typen.

Toen mijn voornemen om verhalen te delen steeds concreter werd, ging ik nadenken over een logo. Eigenlijk hoefde ik niet lang na te denken over mijn beeldmerk. Ieder mens heeft een uniek en verschillend handschrift. Mijn handschrift is 111% van mij. Mensen in mijn omgeving herkennen mijn handschrift, omdat ik vaker een kaartje stuur. Mijn handschrift is wie ik ben. Onderstaand zie je mijn logo. Het is gemaakt door Van Kruiningen Reklame. Voor socials gebruik ik alleen mijn voornaam met het pennetje erachter.

logo Saskia van den Brand

 

Ik was er al snel over uit dat mijn logo door mij geschreven moest worden. Ik heb gekozen voor mijn naam en daarachter een verwijzing naar mijn werk, namelijk schrijfster. Wil je mij beter leren kennen? Lees dan hier mijn verhaal.

Iedere schrijver heeft een eigen signatuur
Als je vaker verhalen van mij leest, zul je waarschijnlijk mijn signatuur herkennen. Als schrijfster heb je een bepaalde voorliefde om situaties en personen te beschrijven. Lees je een verhaal van mij, dan herken je mijn handschrift. Het beeldmerk op mijn site is het karakteristieke kenmerk van mij als schrijfster.

Liefs,
Saskia

Winkelmandje0
Er zitten geen producten in je winkelmandje!
Verder winkelen
0