fbpx

‘Avonturen in Boekenatlas’ komt eraan.

Mijn eerste boek komt eraan!!! Ga je mee op avontuur naar Boekenatlas? De plek op aarde waar het meest wordt gelezen. In deze verhalenbundel ontmoet je bijzondere boeken, zoals Alfabet en het magische boek Zandina. Maak kennis met meneer Balpen. Hij schreef al honderden boeken. Of ontmoet mevrouw Mia die voorleest aan dieren in de jungle. Ga op avontuur met de verliefde meneer Tempel die op zoek is naar mevrouw Sneeuwpop en ga samen met Wies op jacht naar de boekendief uit Eipad.
Een boek dat in geen enkele kinderkamer mag ontbreken. Het helpt kinderen bij leesproblemen en maakt ze enthousiast om te gaan schrijven. In Boekenatlas hoef je je nooit te vervelen. De verhalen zorgen voor veel lees- en kijkplezier. Vanaf 8 jaar.

Wanneer kun je het boek kopen?

NU! Het boek is al te koop in de pre-sale. Het boek verschijnt in september, maar als je het boek in de pre-sale koopt heb je het als eerste in huis. Ik kijk ernaar uit om het met iedereen te delen. Wil je niets missen? Blijf mij volgen op Instagram, want ik deel te gekke acties en leuke weetjes over het boek.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0