fbpx

Mijn Blog

In mijn blogs deel ik van alles. Zo vertel ik alles over de Kinderboekenweek.Tips om aan de slag te gaan met lezen en schrijven in de klas of thuis. Ook kom je te weten hoe mijn eigen kinderboeken gemaakt worden en deel ik interessante trends en ontwikkelingen op het gebied van taalonderwijs. Alles om de fantasie en creativiteit van kinderen te stimuleren. Raak je niet uitgelezen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwste blogs en acties in je mail.

Boek Saskia van den Brand genomineerd voor Hotze de Roosprijs 2023.

Boek Saskia van den Brand genomineerd voor Hotze de Roosprijs 2023.

Het kinderboek ‘Avonturen in Boekenatlas’, van Saskia van den Brand, is genomineerd voor de Zaanse Hotze de Roosprijs 2023. Een belangrijke prijs voor het beste kinderboek van een debutant. Leerlingen van zeventien Zaanse scholen lezen in een korte tijd zoveel mogelijk boeken van debutanten en brengen daarna hun stem uit.

Lees meer
Bespreek media in de klas met dit toffe verhaal

Bespreek media in de klas met dit toffe verhaal

De wereld wordt steeds digitaler. Een smartphoneverslaving komt ook bij kinderen steeds vaker voor. Het mobiele telefoonbezit onder de jeugd neemt steeds meer toe. Er verlaat bijna geen kind de basisschool zonder een smarthpone. De grens tussen on- en offline lijkt steeds meer vervaagd en daar wilde ik een verhaal over schrijven. Veel scholen zien het als een opdracht om kinderen mediawijs te maken. Het verhaal Boekenbelt uit ‘Avonturen in Boekenatlas’ helpt daarbij!

Lees meer

Ontvang mijn verhalenfeest!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0